Te huur: 2 persoons vakantiewoning en een 6 persoons

Groote Medwerd vind u even buiten Holwerd de afvaartplaats van de boot naar Ameland Op een steenworp afstand van s land grootste natuurgebied de Waddenzee. En stapt u op de boot naar Ameland of Schiermonnikoog dan kunt u per fiets de aldaar aanwezige natuurreservaten ontdekken. Logeerderij Groote Medwerd blijft de uitvalbasis bij uitstek De Groote Medwerd is een kop hals romp boerderij oorspronkelijk stammend uit de 17e eeuw De verbouwde boerderij biedt u een mooie ruimte in de melkkamer Met een woon slaapkamer,separate keuken en aparte douche en toilet En  u heeft een eigen ingang en tuin. De ruimte is geschikt voor 2 personen. Ook is er een appartement voor 6 personen. Met 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Woonkamer keuken, bijkeuken,hal en eigen entree en 2 terrassen. Gratis parkeren, gratis wifi.

Met bedlinnen, keukenlinnen en badlinnen.
Voor informatie bel of app 0646472851Kosten: Vaste prijsMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


2  persoons vakantiewoning en een 6 persoons

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:02-08-2016 om 20:24u
Door:Greta Kingma
Bekeken door: 1460 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Holwerd
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.